Kreatív honlap- és logótervezés

Oswald Júlia vagyok, szabadúszó webdesigner

Friss és felhasználóbarát logókat és honlapokat készítek vállalkozóknak és magánszemélyeknek. A munkám során minden feladattal azonosulok, és célom, hogy a végeredmény olyan legyen, amit megbízóként tökéletesen sajátodnak érezhetsz, amely kifejezi a vállalkozásodat.

Rólam

Miben tudok segíteni?

Több éve foglalkozom designnal: logókat, weboldalakat és grafikai anyagokat tervezek. Szinte az egész eddigi életemben tanultam és olvastam: fontos nekem a folyamatos fejlődés és a rugalmasság. Szeretem megismerni a legújabb megoldásokat, trendeket és a lehetőségek szerint felhasználni, alkalmazni őket, egyszerű és tartós megoldásokat keresni. A design számomra a problémamegoldásról szól, célom, hogy ne egyszerűen csak szép, hanem könnyen felhasználható, érthető oldalakat és szemléletes logókat készítsek, amelyek kifejezik a vállalkozásokat, amelyek megjelennek rajtuk keresztül.

Kreatív arculat- és logótervezés

Minden vállalkozás számára rendkívül fontos, hogy könnyen megjegyezhető és megkülönböztethető legyen. Kidolgozom a sajátos egységes megjelenés darabkáit: a használandó színeket, formákat és hangulatot, és a megbeszélésünk alapján összeszedett szempontok szerint megtervezem a logót.

Weboldal tervezés és átalakítás

A vállalkozás internetes jelenlétének fontos pontja, sarokköve lehet a saját, felhasználóbarát módon megtervezett weboldal, amely képviseli a vállalkozást. A tervezésnél először megbeszéljük, milyen részek fontosak neked a honlapodhoz, majd eltervezem, hogy mi hova kerüljön, és végül, hogy hogyan jelenítsem meg ezeket.

Weboldal kódolás és kivitelezés

A tervezés során a grafikai tervet kóddá, élő weboldallá alakítom, feltöltöm a saját tárhelyedre és elérhetővé teszem. Az elkészülés után meg is mutatom, hogy hogyan használd és kezeld az oldaladat a jövőben.

Dolgozzunk együtt

Ötleted vagy kész terved van?
Írj nekem!

Az első megbeszélésektől az utolsókig minden lépést és kutatómunkát lelkesen végzek, a közös megbeszélésre alapozva. Úgy dolgozom, hogy izgalmas és szerethető végeredményt kapjunk, amitől elégedettek leszünk.

Kapcsolat

Ha logót vagy weboldalt szeretnél, lépj kapcsolatba itt, vagy vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim valamelyikén. A levelekre, üzenetekre 48 órán belül válaszolok, telefonos megkeresés esetén visszahívlak.

  • info@oswaldjulia.hu
  • +36207752116